Jackpott i Djurgården mot Göteborg

Djurgården och IFK Göteborg gör upp om tre poäng på Tele2 Arena under måndagskvällen. En match som kan gå till historien för att vara den mest hypeade matchen efter att IFKs målvakt drog en riktig jackpott. Han slog nämligen under förra matchen ett 10 år långt rekord när han från egen straffzon sköt mål på motståndarna. Med detta belönades han inte bara med sitt namn i hall of fame men även ett pengaregn från laget. Som sagt en riktig jackpott. Läs detta också.

Detta har dragit upp intresset för dagens match och det dämpas inte av att både Djurgården och Göteborg i stort sett vann den senaste ligaomgången, där Göteborg slog Örebro med 5-0 på bortaplan och Djurgården slog Elfsborg med 3-0, hemma i Stockholm. Vi ser därför fram emot ännu en trevlig tillställning, Djurgården har inlett Allsvenskan 2017 med att göra extremt få men otroligt viktiga mål, man har endast lyckas pricka in mål, den andra sämsta siffran i Allsvenskan, där endast Kalmar noterats med färre mål. På andra sidan har vi IFK Göteborg som leder målligan på 16 mål.

Djurgården är trots ovan lite favorittippade, vilket även Jackpottjakt stämmer in i och med spel på hemmaplan i Tele2 arena. Men Göteborg är en tuff motståndare som aldrig ska underskattas. Endast en förlust på de sju inledande matcherna bekräftar detta. Vi rekommenderar därför inte att ge sig in och spela på 1×2.

Titta istället på ett målspel https://en.wikipedia.org/wiki/Sports_betting

, båda lagen har fina egenskaper inte minst i sina offensiver och min lilla gröna gubbe på axeln säger att det blir en någorlunda svängig match, med målchanser åt båda håll. Kan de få in en första boll åt varje håll så tror jag att en målkavalkad som kan leda till en jackpott för din del släpps lös. Att båda lagen kommer göra mål ser jag som ett säkert bet. Sikta därför på ett målspel med totalt antal mål över 3.

Här kan du läsa på om jackpotts.

jackpott

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s