Betspawn är väldigt givmilda

Vi vet att många företag jobbar med ”Giveaways” ett sätt att marknadsföra sitt varumärke samt vara schysst mot sina trogna kunder. Så sätt får även de fler anhängare och ryktet kring varumärket sprider sig. Egentligen en ganska win-win situation. Men låt oss säga såhär, vissa företag gör mer än andra.

Veckans vinst!

Betspawn har i cirka 3 månader haft något de kallar för veckans vinst. Där ger de bort vinster eller så kallade ”giveaways” till nya och gamla kunder. De har små enkla tävlingar som man får delta i och i retur får man veckans vinst. Detta kan vara allt ifrån ett spel, bonus för dem som är intresserade av att betta på deras plattform till spelskärm, spelstol och mycket annat häftigt. Jag undrar verkligen om de går runt på det här. Får de tillräckligt många kunder?

Det är väldigt dyra grejer, och så många människor blir ju helt lyriska, senast förra veckan var det någon från Ryssland som vann en spelskärm, och jag vill inte vara den som är den. Men det känns som att Betspawn har blivit någon typ av filantroper. Antagligen har vissa av vinnarna inte haft möjlighet att köpa vissa av skärmarna. Möjligtvis har de kanske inte det så ekonomiskt bra ställt för att lägga pengar på en 6000 kronors skärm, vilket är fullt förståeligt. Det är dyra prylar, det får man ge dem. Men det är fantastiskt hur det kan bli så med ett varumärke.

Nog med prat om deras giveaways, Betspawn är ett väldigt bra bolag på andra sätt också. Jag själv har länge använt dem för min esports betting. De har en väldigt enkel plattform att betta ifrån vilket jag gillar. Och det är även bra kvalité på matcherna man streamar genom deras plattform. Också en avgörande grej för mig.

Så testa och signa upp på deras plattform, plocka hem välkomstbonusen och börja betta på esport. Det är det nya =).

Testa läs mer på Esportslobby. Eller bara en till betspawn artikel.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s